FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

100% természetes összetevők

Páratlan teljes körű ellátás az egész test számára kitűnő minőségű alapanyagokból bizonyára leköti figyelmét,úgy a hatása mint az árakért.

T e r m é s z e t e s   ö s s z e t e v ő k

TRUSCADA kiterjedt körű ellátást nyujt a test,a kezek és lábakra,kitűnő alapanyagokból.Rögtöni hatást és jó árakat biztosít.

E G Y E D I   K O Z M E T I K A I   K E Z E L É S

Termékeink egyedi termelésí eljárásokkal vannak létrehozva,exotikus növények és gyümölcsök kivonatából,értékes olajak és vajak alkalmazásával.Nem utolsó sorban nem tartalmaz parabén és más ártalmas anyagokat. SPA LINE tökéletes  élményt biztosít,minden spa és wellnessz  központ,manikűr és pedikűr szalonokban alkalmas, ahol a hangsuly nemcsak a kezelés területére özpontosit,de beáramló energia és a tökéletes kikapcsolódás is jelentős.

S o r á b a n  é r k e z n e k  a z  i l l a t o k  é s   k i v é t e l e s   e s e m é n y e k

Bemutassuk az összes vonal illatát és kivételes hatását.

G o l d   h o n e y  l i n e - Követi a virágzó mezőkrétek,méz illatát.Gazdag természetes összetevői biztos hatást nyujtanak,teli vitaminokkal,ásványokkal,mézzel,lennel és karbamiddal. Ez a vonal kitűnő penész és izzadás ellen.

 

E s s e n t i a l   f r u i t   l i n e - Kitűnő keveréke az exotikus gyümölcsökben teli vitaminokkal és megfizethetetlen olajokkal. A friss,édeskés exotikus illatok  kombinálják a mély hidratállást és regenerálló hatását, könnyed gél Natural line jellemzi az egyedi anti-aging tulajdonságát,könnyebbit a duzzanatokon.

P e d i c u r   l i n e - Sok gyógyitó anyagot tartalmaz,keratin a súrült körmöt,cobiostab gombaellenes hatású.Számos kivételes összetevők gondozzák a természetes egyensúját  a baktériumflórának.

Úgy véljük, hogy a sokféleség ezen termékeknél létrehoznak egy csodálatos SPA szertartást az ön  wellness-központjában, vagy szalonjába és sok elégedett vendéget hoz!

TOP