FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Az elmúlt években jelentős változás történt a körmös termékek piacán. Sok új termék, új technika tűnt fel, de az igazi áttörés még váratott magára. EDDIG! Magyarország vezető oktatói mindenki számára elérhetővé teszik a tökéletes minőségű és megjelenésű, könnyen, gyorsan elkészíthető zselés és porcelán körmöket, a hihetetlen színű és fedésű géllakokat és bőrbarát, 100%-ban természetes anyagokat tartalmazó SPA termékeket!

A TRUSCADA egy rendkívül magas minőségű, sok éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező termékcsalád, mely Magyarországon és Európában is egyedülálló minőségbiztosítási rendszerrel és termékbiztonsági bevizsgálásokkal rendelkezik:

A termékek számos európai országban bizonyították, hogy egészséges anyagokból is lehet gyönyörű körmöket varázsolni, melyek megfelelnek a legszigorúbb EU-s előírásoknak.

Célunk, hogy a TRUSCADA magyarországi vásárlói is megismerjék ezen innovatív márkának a rendkívüli termékeit, melyek savmentes alapanyagok, így használatukkal megőrzik saját és vendégeik egészségét!  

 

Kínálatunk:

-a kezdő és profik számára is minden igényt kielégítő, széles termékpaletta

-bőrbarát  minden EU szabványnak megfelelő alapanyagok

-könnyű és gyors felhelyezés, tökéletes tartósság, hihetetlen színek

-egyszerű, érthető rendszerek

 

Forduljatok hozzánk bizalommal:

TOP